2010. március 27., szombat

Lehet bezárom a blogot!

Figyelem!
A blogot lehet h bezárom,mert eddig 20 rendszeres olvasóm volt,most meg má csak 18 van nemtom mi ütött belétek.Meg nem bírtok egyetlen-egy árva komit sem írni akk mi a búbánatnak folytassam???Nem veszitek észre h azé nem rakok föl fejit me nem írtok komit?!
Ha ezen a héten nem lesz meg minimum 8 komi,én bezárom az oldalt azt jöhettek sipákolni h"ne zárd be...meg jaj de de jó a blogod folytasd nehogy bezárd"...akk azt jöhettek me én nem fogom csak azé folytatni h egyre kevesebb ember olvassa rndszeresen...eddig volt 20 azt 19 most má 18...az meg meg****na aki kijelentkezett---szal erről ennyith és sztem be fogom zárni ha nem tetszek ellene semmit!!!

Nah csövi!

6 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nálam is volt olyan, hogy úgymond "elhagyott" pár olvasóm, de aki megmaradtak, azok írnak:)
    én mindig írok és bár csak 7 komim van az utolsó bejegyzésemhez, pedig 66 rendszeres olvasóm van, mégsem zárom be a blogot, mert akik írnak nekem, azok szeretik és nem akarják, hogy vége legyen.
    Én is ezekhez az olvasókhoz tartozom Nálad. Érdekel, hogy mi lesz a sorsuk ezután.
    Ha szeretsz írni, akkor írj és ne zárd be a blogot:)

    Képzeld, én először magamnak kezdtem írni, most pedig azoknak az embereknek is, akik szeretik a történetemet olvasni.
    Hidd el, hogy nem fogod megbánni, hogy folytatod a történetet.:) Mert én továbbra is várom a következő részt:)

    Szóval, kérlek ne zárd be, mert én eddig is kommentáltam, és ne szúrj ki azokkal, akik folyamatosan írnak neked véleményt. :)
    Nekem ez a véleményem.
    Kérlek, fontold meg, és remélem a mellett döntesz, hogy folytatod még ennek ellenére is:)

    Puszi

    Gicus

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Szia! :)

    Egyetértek Gicussal. :) Szerintem ne zárd be az oldalt. :D Írj azoknak, akik várják, és szeretik. :) Tudom, nem kommenteltem eddig, de volt rá okom. :S Sajnos... Nekem is van több, mint 70 olvasóm.. és nem sokan írnak véleményt. :/ De tudom, hogy olvasnak. :) Mert érdeklődnek a fejezetek iránt... A te blogod még nagyon az "elején tart". Mármint érted, mit szeretnék mondani? Biztos vagyok benne, hogyha továbbra is izgalmas lesz a történeted (mert eddig klassz ;)) akkor biztosan felkelted, az érdeklődésüket. És bizonyára fognak írni komit. :) És ugyanúgy, mint Gicus, én is magamnak kezdtem írni.. most pedig felfigyeltek az írásomra, és olvasnak. Mert szerintem mindketten (és mindenki, akinek már olvasták az írását.) tudjuk/tudja , hogy milyen az, amikor dicsérő és építő kritikákat kapunk, nemde? :)

    Szóval, ha élvezed az írást, ne merd abbahagyni! :D Mert jó vagy. :) Ér remélem, hogy megmarad az oldal, és sok sok fejezet lesz még. :D

    Puszi, Delus.

    (ez előbbi komi, kicsit értelmetlen lett. bocsi :D)

    VálaszTörlés
  4. szia!!
    Egyszereüen fantasztikus a történet
    ne hagyd abba az írást pusssssss

    VálaszTörlés
  5. egyszerüen fantasztikusan irsz kár lenne aba hagyni
    kérlek ne hagyd aba
    kéééééééééérleeeeeeeeeeek

    VálaszTörlés
  6. háát én eddig nem nagyon olvastam és szerintem nem is fogom de kérlek ne hagyd abba csak mert nem kommentelnek neked! na, remélem ezzel most meggyőztelek :)

    VálaszTörlés